Fotofietsen

Fiets je graag? Wil je genieten van een Indian summer? Wil je Leuven beter leren kennen? Wil je een ooja fijnproevers-pakket in de wacht slepen? Dan hebben wij een uit-tip voor jou.

We werkten een foto-fietszoektocht uit waarbij je onderweg op 4 locaties foto’s zoekt en voor de rest voluit geniet van het fietsen, de omgeving, het gezelschap…

Tussen alle inzendingen worden mooie prijzen verloot, waaronder een lekker ooja degustatiepakket dat per Bpost bij je thuis geleverd wordt.
De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Hoe werkt het?

De fietstocht begint en eindigt aan de voorzijde van het station van Leuven. Je kan ook onderweg inpikken op een van de andere fotolocaties of knooppunten.
Je kan kiezen uit 3 afstanden:
26 km (vlak met 1 korte helling, kindvriendelijk);
52 km (2 korte hellingen);
71 km (pittig).
Alle routes zijn (koers)fietsvriendelijk en gaan volledig langs fietsknooppunten.

Op het fotoblad staan 30 foto’s. Onderweg zijn er 4 fotolocaties waar je in een straal van 50 meter rond het referentiepunt telkens 6 foto’s kan herkennen. Opgelet: op het fotoblad staan ook 6 “valse” foto’s die op een andere plaats genomen zijn.

Deelnemen is gratis. Je kan zelf een deelnemingsformulier downloaden en afdrukken https://www.fotofietsen.be/downloads/. Of je haalt er eentje af in het Fietspunt in de fietsenparking rechts van het station (gezicht naar station toe, ingang rechts van het KBC-gebouw).
Kom je van verder en wil je een fiets huren, dan kan dit in datzelfde fietspunt of via Blue-bike.
De antwoordbladen moeten ons bereiken uiterlijk op 15 oktober 2021

Veel fietsplezier!

Meer info op https://www.fotofietsen.be/

Vorige
Vorige

Circulair

Volgende
Volgende

Dikkelvense feesten